Word sponsor

Dit zijn onze sponsoren!

Onze sponsoren staan ons bij met raad, daad en ondersteuning in natura of met geldelijke middelen. Wilt u ons ook op deze manier steunen? Neem dan contact met ons op.

Special Medics BV
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht
The Netherlands

T: +31 (0) 30 755 1505
E: office@specialmedics.com
I: http://www.specialmedics.com


Special Medics heeft Tactical Medic trainingen ontwikkeld die inspelen op de operationele behoefte van de huidige tijd. De Tactical Medic trainingen zijn samengesteld uit jarenlange ervaring van leden van Special Forces, Speciale Politie- en Diplomatieke beveiligingsdiensten. De trainingen zijn erop gericht de cursisten protocollair te trainen op het verrichten van de noodzakelijke levensreddende handelingen tijdens of vlak na geweldadige incidenten. Op deze momenten is het voor de civiele hulpdiensten vaak nog niet mogelijk de locatie te bereiken in verband met de onveiligheid.

Special Medics is daarnaast leverancier van een breed assortiment aan tactisch medische producten binnen de Benelux.

Dolderman Letselschade Advocaten & Juristen
Herculeslaan 24
3584 AB Utrecht

T: 085-0240041
E: info@dlsa.nl
I: www.dlsa.nl


Advocaat letselschade mr. Vincent Dolderman studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht. Na een opleiding aan de KMA heeft hij 3 jaar als officier-jurist bij de Koninklijke Landmacht gewerkt. Na zijn periode bij Defensie heeft hij in 2004 de overstap gemaakt naar de (letselschade)advocatuur.  Zijn specialisme is letselschade voor ambtenaren en met name militairen, veteranen en politie. In de loop der jaren heeft Vincent Dolderman meerdere baanbrekende uitspraken op zijn naam kunnen schrijven. Hij verschijnt ook regelmatig in de pers. Vincent Dolderman is eigenaar van het letselschadekantoor. Om de kwaliteit van het kantoor te handhaven heeft Vincent de LSA-opleiding gevolgd waaraan zeer strenge eisen zijn opgenomen zoals: minimaal 5 jaar advocaat en ruime ervaring in het claimen van letselschade.

Praktijkgebieden:

  • Civiel;
  • Ambtenaar (rechtspositie);
  • Militair;
  • Veteraan;
  • Politie;
  • Dwarslaesie;
  • Traumatisch hersenletsel
  • Patroon