was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Op 7 juli 2016 vond de vierde editie van de Grebbeberg Masters plaats, dit keer op een nieuwe locatie met een uitdagend parcours en met een recordaantal deelnemers.

Tijdens het evenement staat sporten met en voor gewonde collega’s centraal. Elk jaar wordt er geld ingezameld voor een goed doel, dit jaar zijn dat de Samenwerkende Veteranenontmoetingscentra en de Fietstocht door militairen met PTSS van de Noordkaap naar Doorn. Het gewonden-peloton met 40 gewonden startte als eerste bij het fietsen. Stephanie Verhoef, werd verrast met het in ontvangst mogen nemen de Audrey Hepburn Trofee. Dit vanwege haar voorbeeldfunctie als sportvrouw. Deze trofee wordt jaarlijks uitgereikt door de BNMO aan eenpersoon die zich inzet voor sporters met een beperking.

Vandaag werd ook stil gestaan bij het overlijden van sergeant der 1e klasse Henry Hoving en korporaal Kevin Roggeveld. We wensen de nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Ook wensen wij onze gewonde collega in Mali veel sterkte en kracht toe in zijn weg naar herstel.

Leave a Reply